نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
درگيري شديد بين شيعيان حوثي و اعضاي القاعده در جنوب يمن
کد مطلب: 327 تاریخ انتشار: 23 مهر 1393 تعداد بازدید: 331
اخبار » عمومي
درگيري شديد بين شيعيان حوثي و اعضاي القاعده در جنوب يمن

مقامات امنيتي يمن از وقوع درگيري هاي شديد مسلحانه بين شيعيان حوثي و اعضاي القاعده در استان جنوبي البيضا خبر دادند.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، مقامات امنيتي يمن مي گويند اين درگيري ها از اواخر روز گذشته شروع شده و تا امروز چهارشنبه نيز ادامه يافته است.

به گفته مقامات امنيتي يمن، كانون اين درگيري ها، شهر رعد در استان جنوبي بيضاست و تاكنون 5 نفر از حوثي هاي شيعه و 6 تن از اعضاي القاعده كشته شده اند. درگيري ها همچنين هزاران نفر از ساكنان شهر رعد را متواري كرده است.

روز گذشته، شبه نظاميان حوثي در حمله اي رعد آسا توانستند بخش هايي از استان دمار در جنوب صنعا و همچنين يكي از بنادر كليدي يمن در مجاورت درياي احمر را به تصرف خود در بياورند.

گروه "القاعده در شبه جزيره عرب" كه زيرمجموعه القاعده در يمن است، پيش از اين وعده داده بود كه شبه نظاميان حوثي را هدف حملات خود قرار دهد.

منبع: آسوشيتدپرس

ترجمه: شفقنا



Share
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :