نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
فتواي آيت الله سيستاني نسبت به حرمت ريختن خون اهل تسنن
کد مطلب: 1460 تاریخ انتشار: 05 فروردين 1392 تعداد بازدید: 1299
اخبار » عمومي
فتواي آيت الله سيستاني نسبت به حرمت ريختن خون اهل تسنن

مرجع تقليد شيعيان در عراق با صدور فتوايي ريختن خون مردم عراق به صورت عمومي و بويژه ريختن خون اهل تسنن را حرام اعلام كرده و از شيعيان عراق خواستند تا خطرات موجود را از اهل تسنن عراق دور كنند.

به گزارش خبرگزاري اهل بيت(ع) ـ ابنا ـ آيت الله العظمي سيستاني مرجع تقليد شيعيان در عراق با صدور فتوايي ريختن خون مردم عراق به صورت عمومي و بويژه ريختن خون اهل تسنن را حرام اعلام كرده و از شيعيان عراق خواستند تا خطرات موجود را از اهل تسنن عراق دور كنند.

اين فتوا در زمان ديدار وي با هيئتي از علماي اهل تسنن در استان هاي جنوبي و منطقه كردستان عراق در حاشيه كنگره ملي روحانيون ديني شيعه و سني در عراق كه در شهر نجف اشرف برگزار شده بود، صادر شد.

شيخ خالد الملا رئيس هيئت علماي جنوب عراق در اظهاراتي بعد از ديدار با آيت الله سيستاني گفت كه مرجع عاليقدر آقاي سيستاني از برادران شيعه در عراق خواست تا به حمايت از برادران اهل تسنن در اين كشور اقدام كنند و خطرات موجود را از آنها دور كنند، وي همچنين به علما نيز نسبت به توطئه هاي دشمان براي ايجاد تفرقه در اين كشور هشدار داد.

وي همچنين تصريح كرد كه اعلام حرمت ريختن خون اهل تسنن پيامدهاي مثبتي در افكار عمومي عراقي ها داشته است.

الملا به نقل از آيت الله سيستاني تصريح كرد: من خادم عراقي ها هستم و فرقي بين شيعه و سني يا كرد و مسيحي وجود ندارد.

اين روحاني عراقي تصريح كرد كه آيت الله سيستاني خرسندي خود را از بازگشت عراق به عافيت و وحدت خود از آزار گروهك هاي القاعده و تكفيري اعلام داشت. وي افزود: ما تاكيد مي كنيم كه هر فرد شيعي بايد به حمايت از برادران سني خود بپردازد و سني ها نيز از برادران شيعي خود حمايت كنند، علماي كشور نيز بايد نسبت به توطئه هاي تفرقه آميز دشمنان هوشيار باشند.



Share
1 | علي كريم زاده | Iran - Tehran | 11:11 - 10 مهر 1392 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
با سلام و خسته نباشيد
ايا اقاي اللهياري مورد تاييد ايشان است ؟ چون جايي شنيدم که از ايت الله سيستاني وجوهات ميگيرد

پاسخ:
با سلام

دوست گرامي

از آنجا که شبکه منتسب به اين شخص به دنبال اختلاف و تفرقه است، لذا مورد تاييد هيچ يک از مراجعي که بر ضرورت اتحاد امت اسلام و پرهيز از اختلافات تاکيد کرده و خواستار حفظ وحدت هستند، نيست و اين حرف که اللهياري از دفتر آيت الله العظمي سيستاني وجوهات مي گيرد دروغ است

موفق باشيد

گروه پاسخ به شبهات
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :